VIDEO Diana Enache si-a vazut agresorul pentru prima data in 5 luni! Fiica lui Adrian a iesit ravasita din tribunal

La cinci luni dupa tentativa de viol, tanara si-a privit din nou agresorul in ochi, in sala de judecata si a fost nevoita sa asculte ce a avut de spus paznicul Ali Kanaan cu privire la noaptea in care fata a fost atacata. Diana Enache a venit la instanta fara parinti, insa a stat tot timpul alaturi de avocata ei si de o prietena. Dupa mai bine de cinci ore, tanara a iesit ravasita din sala.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Diana, fata cunoscutului cantaret Adrian Enache, a venit in fata judecatorilor pentru a le povesti cum a fost atacata de paznicul blocului unde locuieste tatal ei si cum acesta ar fi incercat sa o violeze. A fost un moment dificil pentru Diana, care si-a privit in ochi agresorul.

"Nu a fost o intalnire dorita, dar asta e. M-a afectat si nu ma asteptam sa fiu atat de afectata in urma intalnirii cu el , dar... " a marturisit Diana.fara descriere

Ali Kanaan, paznicul blocului, a sustinut si in fata judecatorilor ca a lovit-o pe Diana pentru ca fata i-a vorbit urat. El a negat agresiunea sexuala.

"A recunoscut infractiunea de purtare abuziva, nu a recunoscut infractiunea de tentativa de viol, care este al doilea cap de acuzare al parchetului. Am cerut deja daune, 80 de mii de euro daune materiale", a explicat avocata Dianei, informeaza stirileprotv.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate