VIDEO | Doua bombe sexy i-au dat tarcoale, doar una a invins! Intra sa vezi ce blonda voluptoasa din showbiz l-a facut KO, pe Matteo!

Petrecaret cum il stim, Matteo, nu rateaza nicio distractie pe cinste in cluburile din Centrul Vechi. ##VIDEO139577##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereWeekendul trecut, norocul i-a suras cantaretului. Aflat intr-un cunoscut club din buricul Capitalei, Matteo s-a trezit asediat la un moment dat de doua blonde fatale si pline de sex-appeal. Colega de breasla Xonia si Rodica Miron, asistenta lui Mihai Morar, i-au dat tarcoale lui Matteo, provocandu-l cu cateva miscari ravasitoare. Incins bine cu cateva shot-uri artistul n-a stat prea mult pe ganduri si s-a bagat in jocul fetelor. Castig de cauza a avut Rodica Miron, cu care barbatul a dansat de mama focului, ca un copil care isi primeste darul preferat de Craciun. In urma cu aproape doua luni, aparusera informatii legate de o combinatie intre sexoasa blonda si Matteo, dar relatia s-a sfarsit se pare, inainte de a incepe.

"S-a terminat! Nu am apucat sa ne cunoastem. E prea mult spus iubire pentru ceea ce a fost intre noi. Nu a fost chimia care trebuie, dar au ramas amintirile frumoase. Nu imi pare rau ca am iesit din competitie cand a aparut un concurent", a declarat Matteo la vremea respectiva. Oare intre timp s-o fi schimbat ceva din punct de vedere chimic intre cei doi?


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate