VIDEO | E cel mai dureros dar si cel mai amuzant moment al Revelionului Kanal D! Axinte a cazut in asemenea hal incat i-a sarit caciuloiul de pe cap!

De Revelion, Kanal D ti-a pregatit o petrecere de neuitat! Rasul si voia buna sunt garantate in cazul spectatorilor, iar pentru acest lucru, unii dintre invitati au fost nevoiti sa indure... dureri serioase! ##VIDEO139532##

Distribuie pe:

fara descriereAxinte se plimba prin platou cu tava plina de pahareSimpaticul Axinte este invitat de onoare al Revelionului KanalD, asa ca daca v-a fost dor de personajul interpretat de Florin Petrescu nu ratati petrecerea din noaptea de Anul Nou de la postul TV preferat!
Gazda show-ului, Cove l-a provocat pe Axinte, care deja suferise o cadere bahica, sa duca o tava plina cu pahare de sampanie printre mai multe domnisoare sexy care dansau cabaret.
Degeaba a incercat Axinte sa se concentreze intrucat de la primii pasi paharele au inceput sa danseze si ele cazand de pe tava. Mai rau, din cauza sampaniei scurse, Axinte a alunecat si a cazut, cat e de mare direct pe soldul drept. Atat de puternic a fost impactul incat celebrul caciuloi i-a zburat de pe cap lui Axinte, spre amuzamentul celor prezenti.fara descriereIata momentul in care Axinte cade, iar caciula ii sare de pe cap
Momentul dureros dar haios, si alte scene memorabile pot fi vazute la cea mai tare petrecere de Revelion, doar la Kanal D!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate