VIDEO! E pe bune! Laurette s-a impacat cu iubitul! Uite cum o indoapa barbatul cu mancare de la fast-food

Laurette s-a impacat cu Mihai si incearca sa uite cat mai repede problemele pe care le-a avut cu el in ultima vreme. De dragul fetitei sau poate din prea multa iubire pentru el, mulatra a revenit la sentimente mai bune si se comporta, acum, de parca nimic nu s-ar fi intamplat. ##VIDEO138344##

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereLaurette si Mihai, la mallfara descriereBarbatul a venit cu punga plina de bucatePaparazzii WOWbiz.ro i-au surprins pe cei doi, la mall, impreuna cu fetita lor! Laurette si Mihai au dat o raita prin magazine si, dupa ce si-au cumparat tot ce si-au dorit, s-au oprit la un fast-food, pentru a se delecta cu produse pline de E-uri.

fara descriereMulatra s-a infipt intr-o aripioarafara descriereSi a infulecat-o rapidfara descriereApoi, a papat totul si de pe osGalant, iubitul vedetei a fost cel care a stat la rand sa cumpere mancarea, apoi a venit cu punga plina la masa si i-a dat-o manechinei. Surprinzator, Laurette s-a infipt rapid intr-o aripioara si a mestecat-o fara sa respire! Nu s-a gandit o clipa ca ar putea sa se ingrase, lucru interzis manechinelor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate