Video! E război total! Florin Salam, amenințat cu moartea: ”E ultima zi a lui”

Florin Salam, amenințat cu moartea chiar de rudele regretatei sale soții. Celebrul manelist este pus în fața unor situații fără precedent, fiind avertizat că va ajunge în mormânt.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Florin Salam, amenințat cu moartea. Fratele regretatei Fănica, cumnatul lui, a decis să îi transmită lui Florin Salam că îl va termina și că zilele manelistului sunt numărate.

Citeste si: În plin scandal cu rudele fostei soții, Fănica, Florin Salam s-a reinventat! A lansat o piesă cu un videoclip incredibil Video

Citeste si: Florin Salam, primele declarații după ce familia Fănicăi l-a făcut praf... ”Cred că uită cam repede” EXCLUSIV

Citeste si: Betty Salam, prima reacție după acuzațiile grave de violență care i s-au adus tatălui ei: „Nu mai...”

Florin Salam, amenințat cu moartea. Fratele regretatei Fănica, cel care i-a fost cumnat, a decis să pornească un război pe viață și pe moarte cu Florin Salam, deranjat că celebrul manelist nu l-a mai ajutat și că, susține el, a preferat să se ocupe de afaceri pe care el le-a denumit ilegale și asupra cărora susține că are dovezi și că ar intra în sfera penalului.

Într-un live de câteva zeci de minute, cumnatul lui Florin Salam a anunțat că nu mai vrea să ascundă tot felul de ilegalități pe care le-a făcut, la ordinul lui Florin Salam și la rugămințile unui personaj pe care l-a numit ”Fabian Albanezu”, un alt cumnat de-al manelistului și, într-un apel disperat la Klaus Iohannis, s-a arătat dispus să meargă, alături de cei doi, la închisoare. Mai mult decât atât, nu s-a ferit să îl amenințe cu moartea pe Florin Salam, anunțând, totodată, că a semnat un contract cu o televiziune, unde va apărea timp de 10 zile, pentru a-l „înfunda” pe manelist.

 

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

”Ai auzit ce melodie e? Ai auzit ce a spus? Orice om, oricine ar fi, are o ultimă zi! Asta e ziua (ultima, n. red.) lui Florin Salam, a lui Fabian și a lui soră-sa! (...) Eu  nu pot să îi mai spun cumnat, niciodată în viața mea. Că a făcut rău copiilor mei! (...) Dacă Florin Salam e lângă tine (vorbește, în live pe Facebook cu un cunoscut comun de-al manelistului și de-al său, n. red.) spune-i așa: Eu sunt Gâlă, cumnatul lui, fostul Vcumnat al lui,  ți-l pun lângă Fănica. De luni încolo, începe războiul, numai adevăruri. O să îl distrug”, a spus, vizibil confuz, după un număr mare de beri, cumnatul lui Florin Salam.

Mai mult decât atât, în live-ul pe care l-a făcut, cumnatul lui Florin Salam o amenință cu dezvăluiri incendiare și pe Roxana Dobre, sugerând că aceasta nu i-ar fi fost fidelă lui Florin Salam și că el ar avea dovada acestui lucru, menționând că ar fi văzut-o în ipostaze nu tocmai onorante, în Turcia, pe când ”toca” nu mai puțin de 40.000 de euro.

 

Război total în familia lui Florin Salam

La 11 ani de la moartea fostei soții a lui Florin Salam, Fănica, familia acesteia îi declară război artistului. Mama și fratele regretatei Fănica îl atacă dur pe Regele Manelelor și îi aduc acuzații grave.

Florin Salam, încă calm, a decis să nu le dea replica, public, sperând că, totuși, se vor liniști apele. ”Florin Salam a luat foc când a văzut interviul cu cei doi. Era foarte supărat că se spun asemenea lucruri despre el și că cineva ar putea sugera că Fănica nu a fost în inima lui tot timpul. Zicea de mama Fănicăi și de fratele ei ”Cred că uită cam repede tot ce am făcut pentru ei și pentru soția mea”. Dar, până la urmă, deși a vrut să îi sune, a renunțat, și-a dat seama că, de fapt, ei fac scandal din alte interese, nu pentru a face dreptate”, ne-a spus un apropiat de-al lui Florin Salam.

Mai mult, susține sursa citată, Florin Salam a decis ca, momentan, să îi lase să spună toate aceste lucruri despre el. ”Florin Salam nu vrea să dea apă la moară, să se contrazică public cu ei. Le-a transmis oricum că, dacă au nevoie de ceva, îl pot căuta pe el, că îi ajută cu drag, nu e nevoie să facă circ pe la televizor”, ne-a mai spus sursa citată.

 

Florin Salam, amenințat cu moartea. Artistul mai vrea un băiat cu Roxana Dobre

Florin Salam, amenințat cu moartea. Din căsnicia cu Fănică (femeia care a încetat din viaţă în 2009), Florin Salam are o fiică, Betty, care-i calcă pe urme, dar care şi-a ales muzică pop că referinţă, şi un băiat, Dani, artist, la rândul lui, de manele. Din relaţia cu Roxana Dobre, începută în anul 2014, Florin Salam are trei copii, două fete şi, de câteva luni, un băieţel.

Mai mult decât atât, Florin îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că vrea că Roxana să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă.

”Florin ar vrea, dacă ar putea, încă zece copii, dar Roxana abia l-a liniştit. I-a spus că îi este şi ei greu, că sarcina este foarte solicitantă, mai ales dacă este ca ultima, în care s-a simţit rău luni la rândul”, ne-a mai spus, în exclusivitate, apropiatul familiei lui Florin Salam și al frumoasei Roxana Dobre.

Florin Salam, amenințat cu moartea. Roxana Dobre şi manelistul relaţie zbuciumată

Florin Salam, amenințat cu moartea. Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin Salam şi Roxana au reuşit să treacă peste ele.

”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea Florin Salam, anul trecut.

Florin Salam, amenințat cu moartea. Cu toate acestea, la începtul acestui an, Florin Salam și Roxana Dobre au avut parte de un scandal monumental chiar în perioada in care manelistul filma cu Larisa Bercea.

 

 

Galerie foto 
Citește și:

Corbul şi Căpcăunul s-au luptat pentru marele trofeu. Vezi cine a câştigat marea finală Masked Singer România

Bianca Drăgușanu l-a prezentat pe noul membru al familiei ei. Vezi cine este Ion

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Cât de bogat e de fapt misteriosul Mr Cash, viitorul socru al Andreei Raicu! Are palat, yacht și vilă în Toscana

Adriana Bahmuțeanu dă de pământ cu iubitele lui Columbeanu! ”Anna Lesko, Monica Gabor... le-a căpătuit! Câte îi sar în ajutor cu o locuință decentă?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies