VIDEO Ea e cantareata din Romania care recunoaste ca ii place sa fie batuta atunci cand face sex! "Am avut dintotdeauna fanteziile astea, simteam nevoia sa fiu dominata!"

O cantareata din Romania face dezvaluiri senzationale despre viata ei intima.##VIDEO254080##

Distribuie pe:

fara descriereNavi este o cantareata care canta despre stilul de viata pe care il duce din punct de vedere intim. Ea prefera sa fie lovita atunci cand face sex. Cel mai nou clip al ei are mai multe scene BDSM.kalooga_36441" Eu si regizorul am insistat sa fie pe bune scenele din videoclip. Am avut dintotdeauna fanteziile astea legate de BDSM. Ma simteam putin ciudat sa imi povesteasca prietenele ca ele isi doresc sa fie scoase la un suc de un baiat in oras, iar eu simteam nevoia sa fiu dominata, inca de la 15 ani.

La inceput nu erau site-uri pe aceasta tema si ma simteam putin in afara lucrurilor, ma simteam dubioasa, dupa care am citit cartile potrivite. Acum exista in Romania o comunitate foarte frumoasa. Exista doua tipuri de petreceri, una unde doar ne intalnim si vorbim despre carti, filme. Si exista petreceri in care pot exista scene in care se pot da palme la fundulet, se leaga unele persoane, este exclus sexul.

In realitate discuti dinainte si stabilim niste limite. Orice scena BDSM este consensuala, orice altceva este abuz.", a declarat Navi la WOWbiz.

Navi a mai povestit si despre faptul ca ea a dus o viata traumatizanta in adolescenta.


"Am crescut fara tata. Mama ma abuza fizic si psihologic, in toate modurile mai putin sexual. Au fost batai crunte si a fost un abuz constant care m-a facut ca la 16 ani sa imi fac bagajul si sa vin la Bucuresti. Am fost batuta de la 4-5 ani, a fost din ce in ce mai rau pe masura ce cresteam. ", a mai povestit Navi.fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate