VIDEO! Ea este comoara casnicei de la MasterChef! Primele imagini cu micuta Andreei Moldovan, sotia lui DJ Optik

Andreea Moldovan a fost, conform cronologiei, prima fata "alintata" cu apelativul de "casnica" in cadrul cunoscutului concurs culinar "Masterchef".##VIDEO275808##

Distribuie pe:

Autor: A.R.

E drept, Andreea a fost si cea mai aproape de acest statut, fiind o femeie maritata, cu copil, care obisnuia sa gateasca foarte mult acasa pentru cei apropiati, in contrast total cu cea de-a doua "casnica", rebela Nicoleta Matea.

fara descriere

Anii au trecut, Andreea a scapat si de statutul de casnica, conducand intre timp o patiserie de fite din zona Floreasca, si a incercat sa ramana in continuare destul de "low profile" in privinta aparitiilor publice. A vrut acest lucru in primul rand pentru linistea familiei ei, a sotului - cunoscutul DJ Optik, si a fiicei Ava.

De altfel, Andreea nu a vrut niciodata sa o expuna in vreun fel pe micuta, iar pana acum a reusit sa faca foarte bine acest lucru. De Sarbatori insa, paparazzii WOWbiz.ro au reusit sa surprinda familia Moldovan, in efectiv complet intr-un centru comercial din Capitala.

fara descriere

Dupa ce au colindat cateva magazine cu articole sportive, in cautarea unor clapari pentru schiuri, Andreea, Bogdan si micuta Ava s-au oprit intr-un magazin de ochelari. In timp ce "casnica" a stat impreuna cu micuta Ava, studiind cateva perechi pentru copii, DJ Optik a probat cateva accesor, incercand, cel mai probabil, o schimbare de look pentru 2015.

fara descriere

fara descriere

Dupa ce i-a cerut parerea Andreei, Bogdan a renuntat la idee, iar cei trei, in frunte cu micuta Ava, au plecat mai departe la colindat de magazine.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate