VIDEO! Ecologistii vor lua foc cand vor vedea imaginile astea! Vezi in ce blana se lafaie un celebru dansator de la "Dansez printre stele"

Dupa ce au terminat lamentabil prima editie a emisiunii "Dansez printre stele", doi dintre componentii de baza ai show-ului au intrat intr-o binemeritata vacanta. ##VIDEO264959##

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Bogdan Boanta a reusit sa castige concursul, alaturi de Alina Puscas, dar victoria i-a lasat un gust amar, show-ul despre care se estima ca va sparge audientele dovedindu-se un mare bluf. Dupa ce mai marii de la Intact au luat decizia de a comprima editia si a scoate mai repede emisiunea din grila, protagonistii acesteia si-au luat vacanta de Sarbatori in avans.

fara descriere

Astfel, campionul Boanta si Cocuta, o alta prezenta de marca de la "Dansez", s-au intalnit in mall si au luat la colindat magazinele. Pana aici nimic neobisnuit, numai ca tinuta lui Boanta sarea in ochi de la o posta. Dansatorul era imbracat cu o haina de blana, de un alb imaculat, un accesoriu vestimentar care i-ar fi iritat la maxim pe iubitorii de animale si pe cei care sunt impotriva modului barbar in care sunt realizate aceste haine din piei naturale. Boanta insa parea sa se simta perfect in suba lui, spre admiratia Cocutei, care parea ca ii studiaza atent orice miscare.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate