VIDEO | Ei sunt agresorii celor doi polițiști bătuți în Capitală

Trei indivizi - dintre care unul cercetat sub control judiciar pentru trafic de droguri - au atac cu sălbăticie polițiștii care le-au bătut la ușă - după ce vecinii s-au plâns la 112 că e muzica prea tare.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Agenții au fost loviți cu pumnii și cu picioarele, dar în ciuda agresiunilor - după audieri - un procuror i-a lăsat liberi pe cei trei.

VIDEO | Ei sunt agresorii celor doi polițiști bătuți în Capitală

Ei sunt cei trei indivizi cu tupeu care atunci când s-au trezit cu polițiștii la ușă au pornit un atac sălbatic. Supărați că le-au întrerupt petrecerea - i-au lovit pe agenți cu pumnii și cu picioarele.

fara descriere

Scenele s-au derulat noaptea trecută - într-un bloc din Sectorul 4 - unde agenții au ajuns după apelurile disperate ale vecinilor.

Citeste si: VIDEO | Casa de vedetă - Astăzi mergem acasă la Diana Bianca

Citeste si: VIDEO | Fetiță de 13 ani, găsită în agonie la marginea pădurii! A fugit de acasă după ce ar fi fost abuzată de tatăl său

Citeste si: VIDEO | Bacterii periculoase în locul în care s-a răsturnat nava cu 14.000 de oi! Leșurile animalelor pot dezvolta o boala contagioasă mortală

Citeste si: VIDEO | Cântăreața Angela Rusu, în stare de șoc după ce restaurantul ei a ars! Focul ar fi fost pus intenționat

Cei trei bătăuși au fost duși la audieri - însă procurorul de caz nu i-a considerat un pericol public, astfel că i-a lăsat liberi. E straniu - având în vedere trecutul lor tumultos în ciuda vârstei care se învârte în jurul a 20 de ani.

fara descriere

Unul dintre ei - Alexandru Andrei Coșar este cercetat sub control judiciar pentru trafic de droguri de mare risc. Și nu e tot... Tot în acest an a mai fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare după ce a ameninţat mai multe persoane la metrou cu un pistol de tip airsoft şi un cuţit.

fara descriere

Se pare că nu este prima dată când individul îi strânge în apartament pe prieteni pentru petreceri cu muzică dată la maximum. Iar vecinii spun că se confruntă des cu scandaluri uriașe.

Acum - agresorii sunt acum cercetaţi pentru ultraj, iar dosarul a fost preluat de parchetul de pe lângă judecătoria sectorului 4.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate