VIDEO! El e artistul care a castigat intr-o singura zi 3,75 milioane de euro in Romania! Nu e manelist si l-a surclasat pe Horia Brenciu!

Violonistul Andrei Rieu va sustine trei concerte in vara lui 2015 la Bucuresti, toate biletele fiind epuizate ieri.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereAndre Rieu este unul dintre cei mai populari artisti ai lumiiViolonistul olandez Andre Rieu urma sa concerteze la Bucuresti pe 13 iunie, in Piata Cosntitutiei, cele 12.500 de bilete disponibile fiind puse in vanzare ieri dimineata, pe internet, la ora 9.00. Desi acestea au costat intre 170 si 800 de lei, pretul mediu fiind aproximativ 450 de lei (100 de euro), romanii le-au cumparat pe toate, valoarea tranzactiilor fiind de aproximativ 1,25 de milioane de euro!

Imediat, organizatorii au decis sa mai programeze un spectacol, pe 12 iunie, si au pus imediat in vanzare alte 12.500 de bilete, si acestea epuizate in cateva ore! Dupa-amiaza, dupa discutii cu Andre Rieu, s-a mai programat si un al treilea spectacol, pe 14 iunie si, aproape incredibil, si acestea au fost cumparate toate pana spre seara. Asadar, intr-o singura zi, Andre Rieu si-a vandut cele trei spectacole cu cate 1,25 milioane de euro, adica un total halucinant de 3,75 milioane de euro. Recordul pentru un artist roman e detinut de Horia Brenciu care, in luna martie, la un concert la Romexpo, a vandut bilete de 700.000 de euro.

fara descriereHoria Brenciu umple salile la concertele sale

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate