VIDEO! El este Bear Grylls de Romania! Un roman arata pe Internet tehnici de supravietuire in salbaticie exact ca starul de la Discovery

Un roman care nu isi divulga numele deocamdata a realizat mai multe clipuri in care arata diverse "trucuri" si tehnici de supravietuire in salbaticie, exact precum celebrul star de la Discovery, Bear Grylls!

Distribuie pe:

Autor:


fara descriereBear Grylls este gazda mai multor showuri transmise de Discovery, in care explica diverse tehnici de supravietuire in salbaticiefara descriereEl este romanul care arata cum poti sa te descurci in salbaticia din tara noastra
Cu mainile goale, dar dotat cu cateva scule esentiale, un roman a realizat mai multe clipuri in care arata cum se poate supravietui in salbaticie. Mai exact, el ii invata pe curiosi cum pot pregati un adapost in care sa nu inghete de frig in padure iarna, cum sa aprinda focul cu cremene sau folosind doar lemne sau cum sa gateasca in salbaticie.

Barbatul nu isi divulga numele. El a reusit sa atraga fani din toata lumea, care il felicita si ii multumesc pentru tehnicile si informatiile oferite.

sursa video: Canalul oficial "ch00flo", You Tube

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate