VIDEO Elena Gheorghe are casa plina de Sarbatori: "La mine acasa e o nebunie totala" Uite de ce

Cantareata se bucura de sarbatori ca in filme! Elena va petrece Craciunul alaturi de intreaga familie si va avea casa plina de copii si rude. Este fericita pentru ca fiul ei isi doreste sa devina un pompier ca sa ajute oamenii la nevoie.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"La mine acasa e o nebunie totala pentru ca avem multi copii in jurul nostru si toti il asteapta pe Mos Craciun. Nicholas e mai constient, Lucas nu stie inca, e prea mic. E o atmosfera frumoasa la noi, vom merge la Medias sa il asteptam pe Mosul. Am facut lista impreuna cu Nicholas pentru ca mi-a zis ca nu stie sa scrie. Da, stiam asta, i-am zis. A spus ca are 2 dorinte mari si late: o masina de curse care sa fie mai rapida decat cele pe care le are si o masina de pompieri, el vrea sa stinga incendii, sa ajute oameni. Vrea sa fie pompier.fara descriere

M-a certat pentru ca intr-un videoclip de-al meu eram cu niste copii si mancam pufuleti. M-a certat ca de ce el, copilul lui mami, nu apare in clip. I-am spus ca trebuie sa mai creasca, dar am filmat cu el pentru Polul Nord. Ii place sa fie in centrul atentiei. Il voi incuraja sa faca ce vrea el, asa cum parintii mei mi-au dat si mie voie sa cant. E cel mai frumos lucru sa faci ce iti place", a marturisit Elena Gheorghe pentru WOWbiz.

Artista a mai marturisit ca se va duce, ca in fiecare an, sa isi colinde vecinii de pe langa casa si spera sa primeasca covrigi.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate