VIDEO Elena Gheorghe ti-a pregatit un MEGA dar muzical! Asculta in premiera, numai pe WOWbiz.ro, noul hit al artistei 'O simpla melodie'

De Sarbatori, Elena daruieste celor care un an intreg s-au indragostit, au visat, au dansat, au cantat si au fost alaturi de ea, “O simpla melodie”

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

De Mos Nicolae, Elena Gheorghe si Love Band lanseaza ultimul lor single si videoclip, “O simpla melodie”, o piesa care celebreaza dragostea, legatura unica intre artista si fanii ei si emotia speciala, de neuitat a Sarbatorilor de iarna.

La cateva zile, dupa ce contul de Facebook al Elenei a depasit 1 milion de fani, povestea “O simpla melodie” este mesajul pe care artista il transmite celor care de-a lungul lui 2013 i-au fost alaturi si au trait impreuna cu ea aventura superba a unui an bun si frumos.

“Nimeni nu e singur de sarbatori. Ma gandesc la fiecare din oamenii pe care ii iubesc si gandul meu merge la fiecare dintre cei care in tot acest an mi-au daruit emotie, bucurie, aplauze, secunde din viata lor. Cu gandul la fiecare dintre ei am creat, am cantat si am fimat acest clip si lor le daruim “O simpla melodie”.

Este un single cu o poveste cinematografica simpla, directa, in care artista este in ipostaza ei cea mai draga si intotdeauna plina de emotie: pe scena, cantand pentru publicul ei.fara descriere

“Videoclipul acestei piese a fost un moment care a incheiat minunat un an atat de bun si am avut alaturi de mine oamenii care m-au sustinut, pe care ii admir, ii respect si ii iubesc mult: echipa mea”, a declarat artista. “Au fost langa mine “oamenii mei de vis”: Love Band, fetele de Antz, scenaristii clipului si consultantii mei de imagine, regizorul Dan Petcan, directorul de imagine Bogdan Filip, minunata Andra Manea (makeup), Camelia Negrea(hairstyle). A fost si o ocazie sa fim din nou impreuna si sa ne bucuram de acest final de an.”

Piesa “O simpla melodie” este o colaborare a artistei cu compozitorul si producatorul muzical Adrian Cristescu si continua traditia artistei de a lansa in fiecare decembrie, o piesa speciala de Sarbatori.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate