Video emotionant! Mama lui Connect-R nu s-a oprit din plans la nunta fiului sau: "E un baiat care munceste mult si un familist convins, isi venereaza sotia si copilul"

Connect-R si Misha s-au cununat ieri religios in fata lui Dumnezeu si au respectat toate traditiile populare, atat de la tigani, cat si de la romani.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

 

fara descrierefara descriereUnul dintre cele mai emotionante momente pentru soacra mare a fost momentul in care Stefan Mihalache a fost barbierit pe manele.fara descrierefara descriere

In timp ce mama nu il scapa din ochi si varsa lacrima dupa lacrima, Connect-R radea cu gura pana la urechi in timp ce statea cuminte cu spuma de ras pe fata pentru a respecta traditia.fara descrierefara descriere

"Sunt foarte fericita, am tot ce mi-am dorit. Nu stiu daca mai am vreun sfat pentru el, este foarte copt, e trecut prin viata. E mult prea mult la varsta lui, a avut si bune si rele. De cand a fost copil si pana acum, e un baiat care munceste mult si un familist convins, isi venereaza sotia si copilul", a marturisit mama lui Connect-R pentru Antena 1.
fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate