Video exclusiv| Andreea Raicu incearca sa se hidrateze cat mai mult! Vedeta a iesit cu o prietena la restaurant, dar cina ei a fost o felie de pepene

Ca de obicei in ultimii ani, Andreea afiseaza pe sticla, respectiv in viata de zi cu zi, doua imagini total diferite##VIDEO471158##

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Vedeta de televiziune obisnuieste sa iasa in public cat mai putin machiata si fardata, chiar daca acest lucru o dezavantajaza evident, oferind un look mai imbatranit cu citiva ani fata de cel de pe micile ecrane, acolo unde este fardata si machiata impecabil.

fara descriere

Zilele trecute, Andreea a iesit la o terasa cu o amica, evident fara sa foloseasca niciun pic de make up. In lumina difuza a locatiei, imaginea simpaticei Raicu nu era chiar " de speriat". In plus, fosta prezentatoare TV continua sa fie extrem de atenta la nutritie, avand un regim extrem de strict.

fara descriere

fara descriere

Practic, Andreea a inlocuit cina cu o felie de pepene rosu, un aliment recunoscut pentru proprietatile sale hidratante si de revitalizare, savurand tacticoasa fructul in timp ce asculta cu atentie ce povestea amica ei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate