Video exclusiv Andreea Spatar a "golit" casa de schimb valutar! A spart intr-o clipa o "batrana" de 500 de euro si a numarat atent contravaloarea pana la ultimul leut!

Blonda s-a retras de mult din showbiz, dedicandu-se in exclusivitate familiei si treburilor administrative, sustinute din banii constanti castigati de sotul afacerist. ##VIDEO469881##

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Andreea si partenerul ei de viata au trait cativa ani buni in Statele Unite, parand ca nu sunt dispusi sa se intoarca prea repede in Romania. Intre timp, cei doi au devenit parintii unei fetite superbe, care a devenit scolarita in aceasta toamna.

Evenimentul a fost pregatit cu multa minutiozitate de Andreea, aceasta facand weekend-ul trecut ultimele cumparaturi inainte de inceperea noului an scolar.

fara descriere

Cumparaturi care nu au fost chiar ieftine, daca tinem cont ca simpatica blonda a fost nevoita sa mearga la o casa de schimb valutar pentru a intra in posesia unor "lichiditati" autohtone. Si pentru ca sa nu se mai incurce in atatea monezi de circulatie internationala, femeia a spart o "batrana" de 500 de euro, asteptand la ghiseu contravaloarea in lei.

fara descriere

Dupa ce casiera a numarat atenta banii si i-a inmanat cu o oarecare emotie, Andreea a repetat operatiunea, contorizand tacticoasa fiecare bancnota.

fara descriere

Verificarea de rutina a fost in zadar, suma corespunzand cu cea calculata de angajata casei de schimb valutar. Bucuroasa ca are un capital frumusel in poseta de firma, care valora, doar ea, cateva mii de euro, Andreea s-a indreptat spre zona de magazine pentru a continua in forta sedinta de shopping.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate