VIDEO EXCLUSIV! Antonia munceste de zor in timpul sarcinii cu Dominic in brate! Artista merge la studio impreuna cu fiul ei, iar micutul este numai ochi si urechi la repetitii!

Insarcinata cu deja al treilea copil, Antonia nu pare sa resimta in niciun fel reactiile adverse, inerente pentru orice femeie gravida. ##VIDEO468654##

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Cantareata se ocupa in continuare minutios de cariera ei muzicala, fara ca sarcina sa o afecteze in vreun fel. Zilele trecute, Antonia a dat o fuga la studio, pentru cateva ore de repetitii. Insotita de sofer, artista a avut alaturi un "critic" de nadejde in persoana simpaticului Dominic.

fara descriere

Micutul, care pare sa aiba inca de acum toate atuurile pentru a deveni un artist de succes, indiferent ca e vorba de muzica sau de cinematografie, s-a aratat foarte bucuros de plimbare. Surse apropiate Antoniei sustin ca pustiul este numai ochi si urechi la repetitii, fiind extrem de curios la tot ceea ce contine un studio muzical.

fara descriere

Dupa cateva ore de repetitii, Antonia si fiul ei s-au intors acasa, iar fabulosul Dominic a facut senzatie cu o costumatie "sexy" de vara, accesorizata cu o suzeta specifica varstei.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate