VIDEO EXCLUSIV! Atitudine penibila de golan de cartier! Puya i-a pus pe spectatori sa-l injure pe un fan care l-a apostrofat!

Saptamana trecuta, rapper-ul a sustinut un concert intr-un cunoscut club din Regie. ##VIDEO252701##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereUsor absent si fara vlaga, Puya si-a inceput recitalul remarcandu-se prin microfonul accesorizat cu o bucata de fier pe care erau gravate cele 4 litere ale numelui sau de scena. La prima vedere, obiectul parea a fi un "box" folosit de gastile de cartier, in diverse reglari de conturi, pe strada.

fara descriereDupa ce si-a epuizat aproape jumatate din program, intre doua melodii artistul a fost apostrofat de un client din club. Atat i-a trebuit rapper-ului care a vrut sa transeze lucrurile in stilul sau propriu. Astfel, Puya a facut apel la fanii sai aflati in acea seara in Princess Club si le-a cerut, la comanda, sa sa-l umple de... "respect" pe cel care a avut curajul sa-l bruieze.

fara descriere"Cand eu zic unu, doi, trei si, voi ziceti 'm..e'! Domnul in carouri, stati aici. Unu doi trei si ... Si mama ta ia... m..e!", a fost interventia penibila a lui Puya, care abia reusea sa-si impleticeasca vorbele.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate