VIDEO EXCLUSIV! Ce bine arata Gabriela Cristea nemachiata! Fara fite, vedeta Kanal D s-a plimbat prin mall, a studiat ofertele de la bijuterii si s-a rasfatat cu o inghetata!

Gabi Cristea nu este genul de vedeta tv care nu iese din casa daca nu are "o tona" de fard pe fata. Si aceasta, pentru ca isi permite. ##VIDEO274216##

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descrierePrezentatoarea emisiunii "Te vreau langa mine" de la Kanal D a fost surprinsa de paparazzi WOWbiz.ro, zilele trecute, in timp ce se plimba printr-un mall bucurestean. Relaxata, in vacanta de iarna, Gabi Cristea s-a plimbat prin magazine si a studiat toate ofertele existente.

fara descriereSpre surprinderea trecatorilor care o recunosteau imediat, Gabriela nu a avut niciun fel de problema ca nu este fardata. Oamenii erau uimiti de cat de frumoasa e prezentatoarea tv fara strop de fond de ten pe fata, si ce piele intinsa si lipsita de riduri are, mai ales ca a implinit, de curand, varsta de 40 de ani, varsta la care altele, mai ales dupa ce si-au acoperit o viata chipul cu farduri, arata groaznic nemachiate.fara descriere

Gabi s-a rasfatat, la un moment data, cu o inghetata pe care a savurat-o la o masuta din mall, in timp ce butona telefonul mobil.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate