VIDEO Exclusiv | Cristi din Banat a intrat in direct la televiziunea spaniola! I-a lasat masca pe iberici dupa ce cantat in limba lor superhitul "Ca o apa cristalina"

Deja celebrul Cristi din Banat, autorul piesei „Ca o apa cristalina”, devenita viralul anului, a aparut la o televiziune spaniola. ##VIDEO253163##

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereCristi din Banat, un artist ca nimeni altulInainte ca romanii sa afle de existenta lui de pe WOWbiz.ro, Cristi din Banat a avut o aparitie fulminanta la un post de televiziune cu acoperire nationala din Spania. Romanul a fost invitat sa cante piesa lui, „Ca o apa cristalina” in varianta spaniola, cu voce live, fara nici un fel de acompaniament (a capella), in cadrul unui show de divertisment in care sunt prezentate tinere talente din domeniul artistic.

La inceput, dupa ce prezentatorul a facut cateva glume legate de felul in care Cristi tinea microfonul, timisoreanul si-a prezentat costumul popular, mentionand ca a fost realizat manual. Cristi a aratat apoi albumul, dupa care s-a pus pe cantat.

Reactiile au fost diverse. Unii dintre jurati au inceput sa rada, altii au ridicat din sprancene, iar prezentatorul a inceput sa danseze. La final, tot publicul a inceput sa aplaude prestatia lui Cristi din Banat.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate