VIDEO EXCLUSIV! Cum fuge Toma Cuzin de jurnalisti! Actorul din "Las Fierbinti a trecut pe rosu si a intrat pe sens interzis! Totul numai ca sa evite orice intrebare a presei despre relatia extraconjugala cu Ioana Popescu! Firicel s-a cam stresat nitel!

Toma Cuzin a iesit miercuri seara de la Teatru Mic, jovial si zambaret, tinand de gat o colega. ##VIDEO376694##

Distribuie pe:

Autor: A.R.

In parcare, actorul care il interpreteaza cu mult har pe "Firicel" in serialul "Las Fierbinti" s-a schimbat la fata la aparitia reporterilor WOWbiz. A incercat sa pastreze aparentele, s-a urcat singur in masina si chiar a avut simpatica initiativa de a-i face cu mana cameramanului TV. Nu a declarat nimic si a incercat sa dispara cat mai repede in traficul nocturn al Capitalei, pentru a evita probabil alte speculatii cu privire la noul sau domiciliu si la statutul sau incert, de om casatorit, proaspat divortat sau de mare crai.

In goana sa nebuna prin Bucuresti, Firicel a fost surprins de paparazzii WOWbiz.ro, care au obtinut cateva cadre edificatoare, cu privire la graba actorului de a se face nevazut cat mai repede.

Astfel, Toma Cuzin a fortat aproape orbeste cateva semafoare pe culoarea rosie si a intrat pe mai multe strazi unde trona mare semnul de "acces interzis".

Pentru a nu crea o situatie periculoasa, paparazzii WOWbiz.ro l-au abandonat pe"Firicel, nu inainte ca acesta sa-si ia la revedere de la fotografii nostri, cu un zambet larg si la fel de expresiv precum cel al personajului pe care il interpreteaza cu atata succes in serialul de comedie "Las Fierbinti".

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: