VIDEO EXCLUSIV! Dan Badea a iesit in club precum mascatii la descinderile DNA! Vezi cum s-a camuflat fostul sot al Lorei! Un amic a incercat sa-l puna in legatura cu o blonda care semana izbitor cu fosta lui sotie

Dupa despartirea oficiala de cantareata, simpaticul Dan Badea a decis sa se dedice aproape exclusiv muncii. ##VIDEO269956##

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Ocupat aproape in fiecare seara cu show-urile de stand-up, Dan Badea a fost vazut foarte rar la distractie, in ultima perioada. E drept, cluburile nu sunt specialitatea lui, dar cateodata o terapie de "disco" nu face rau, mai ales atunci cand esti un barbat singur si fara obligatii.

fara descriere

Intr-una din serile trecute, dupa ce si-a terminat programul la Racing Pub, clubul unde poate fi urmarit in fiecare vineri si sambata, Dan s-a mutat alaturi, la Princess Club, impreuna cu niste amici. Fostul sot al Lorei a "descins" in club cu o sapca trasa pe ochi si cu o gluga peste, incercand sa treaca neobservat.

Desi avea multi amici in club, a preferat sa stea retras la bar, in compania unor colegi de breasla, dar si a unei domnisoare blonde, care in luminile discotecii semana destul de bine cu Lora. La un moment dat, din grup s-a desprins un trio format din Dan Badea, "sosia" Lorei si un alt tip care, culmea, semana destul de bine cu Ionut Ghenu, managerul artistei.

fara descriere

Greu de spus daca barbatul si blonda erau impreuna in acea seara sau sosia lui "Ghenu" incerca sa managerieze ceva intre fata si Danutz Badea, dar cert este ca trioul s-a foit minute bune de colo, colo, lasand totul in suspans. La un moment dat, Dan a parasit "grupul" de 3 si s-a retras la bar, incercand parca sa se ascunda cat mai mult in tinuta sa de "camuflaj".

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate