VIDEO EXCLUSIV! DD in alerta! "Taticul OTV-ului" a gonit ca un nebun prin oras! Dan Diaconescu a incercat o depasire pe contrasens si a evitat in ultima clipa coliziunea frontala cu un autobuz!

Agenda de zi cu zi pare sa fie din ce in ce mai incarcata pentru Dan Diaconescu "Direct". ##VIDEO270815##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Fostul patron al postului de televiziune OTV si totodata fostul candidat la alegerile prezidentiale are un ritm de viata trepidant si plin de obstacolele. Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe Danut in oras, in apropierea casei sale.

 

Foarte grabit, Diaconescu a luat un vraf de hartii din impunatorul sau Rolls si s-a suit in celalalt vehicul al sau, un Mercedes de teren. De acasa, DD a plecat intr-o goana nebuna sa o preia din fata blocului si pe Diana Voiculescu, fosta sefa o a OTV-ului si femeia care are o relatie profesionala de aproape 20 de ani cu cunoscutul om de televiziune. fara descriere

In drumul spre blocul unde sta femeia, Diaconescu a facut un adevarat slalom prin Capitala, fiind la un moment dat foarte aproape de a produce o coliziune spectaculoasa. Pentru a evita aglomeratia din zona Dorobanti, DD a luat-o pe contrasens, dar pentru ca din fata venea un autobuz, Danut a cotit-o brusc la dreapta spre o strada laturalnica, evitand o intalnire surpriza cu masivul vehicul RATB.

fara descriere

Intr-un sfarsit, patronul OTV a ajuns la Diana Voiculescu, dar cand abia se mai linistise, femeia l-a enervat brusc. Colaboratoarea domnului Dan si-a aprins instant o tigara, fara sa ceara voie sefului ei, iar acesta a bodoganit ceva, fara niciun rezultat, fiind nevoit sa deschida geamul din dreapta soferului. Tot pe fuga, cei doi au ajuns la sediul televiziunii unde pe moment Diaconescu si-a gasit gazduire cu un talk-show care insa este departe de anvergura si cifrele celui realizat pe timpuri la OTV.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate