VIDEO EXCLUSIV! De Craciun, marele Ilie Nastase a fost un mos darnic pentru o intreaga familie! Fostul mare tenismen a cheltuit fara numar de Sarbatori pentru fetele sale

Ilie Nastase nu a vrut sa se complice si a mers la cumparaturi impreuna cu Emma si Alessia, fetele din casnicia cu Amalia, dar si cu Sara, fiica lui Brigitte dintr-un mariaj anterior##VIDEO392065##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Pentru a face fata mai bine aglomeratiei specifice din aceasta perioada a anului, sotii Nastase s-au impartit pe grupuri. Ilie a mers impreuna cu Emma si Alessia, in cautarea cadourilor mult dorite, in timp ce Brigitte si-a luat fiica si au plecat intr-o alta directie.

Fostul mare tenismen a fost destul de rabdator, mai cu seama ca Emma si Alessia sunt deja doua domnisoare cu personalitate si firesc, cu multe pretentii.

fara descriere

fara descriere

Mult mai repede s-au descurcat Brigitte si Sara, terminand rapid sesiunea de shopping. Din nefericire, in goana dupa cadouri, sotia lui Ilie nu a sesizat ca a ramas cu geanta deschisa, riscand sa cada prada vreunui "specialist" in operatiuni de acest gen.

fara descriere

In cele din urma,  grupul s-a reunit, spre bucuria lui Ilie, care parea destul de stors si ametit de "zumzaiala" si forfota din respectivul centru comercial.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate