VIDEO EXCLUSIV! Detaliul infiorator neobservat pana acum de la mormantul lui Ionut, ingerasul sfasiat de maidanezi! Locul sau de veci e "vegheat" de... un alt copil!

Coltul cimitirului "Sfanta Vineri" din Bucuresti, unde isi doarme somnul de veci Ionut Anghel, ingerasul sfasiat de maidanezi, este unul al tristetii absolute! Mormantul sau e "vegheat" de alt copil, disparut in conditii tragice!##VIDEO139197##

Distribuie pe:

Autor:

Intr-un colt al cimitirului "Sfanta Vineri" din Bucuresti, isi doarme somnul de veci Ionut Anghel, ingerasul care a inchis ochii la varsta de patru ani. Copilul a fost sfasiat de o haita de caini maidanezi, la inceputul lunii septembrie a acestui an, in parcul Tei din Capitala.
La cativa pasi de mormantul sau este locul de veci al altui copil, disparut in conditii tragice in urma cu 36 de ani! E vorba de Hobeanu Mihail Teodor, care la doar sase anisori a murit in tragicul cutremur de la 4 martie 1977! Odata cu el si-a pierdut viata si mama sa, Georgeta. Avea 36 de ani.
In 2010 li s-a alaturat in ceruri si Constantin Hobeanu, tatal baietelului. Acest detaliu nu ar fi fost observat cu usurinta, daca familia Hobeanu nu ar fi cinstit memoria micutului cu o impresionanta statuie, asezata pe un soclu inalt. La baza statuii scrie "Viata mea e vesnica". Un alt detaliu emotionant e faptul ca statuia lui Mihail "priveste" fix spre locul unde e inmormantat Ionut Anghel, ca si cand ar "veghea" asupra  mormantului acestuia!
In cutremurul din martie 1977, doar in Bucuresti si-au pierdut vietile aproape 1.400 de persoane.

VIDEO! Craciunul durerii! Ei nu au simtit magia Sarbatorilor! Familia lui Ionut, copilul sfasiat de maidanezi, a petrecut primul Craciun fara cel mic! In loc sa impodobeasca bradul, parintii i-au ornat mormantul

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate