VIDEO EXCLUSIV! Doamne, ce-i la gura lor! Carmen si Angi de la “Te vreau langa mine” barfesc un alt concurent din emisiune! “Razvan imi sta in gat, nu pot sa-l sufar!”

Carmen si Razvan, doi concurenti din emisiunea “Te vreau langa mine” de la Kanal D, sunt ca soarecele si pisica. In timpul emisiei, cei doi se cearta mai mereu. ##VIDEO252838##

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereCarmen (stanga) si Angi il barfesc pe un alt concurent de la "Te vreau langa mine"Ei bine, paparazzii WOWbiz.ro au surprins, zilele trecute, o barfa in toata regula intre Carmen si Angi, o alta concurenta de la “Te vreau langa mine”. Cele doua femei il criticau pe Razvan, pe care l-au facut in toate felurile. Carmen a recunoscut ca nu-l suporta pe tanar: “Razvan imi sta in gat, nu pot sa-l sufar. Vorbeste tot timpul, le stie pe toate si se ia de toata lumea”.fara descriereRazvan a intrat in gura lui Carmen si a lui AngiDiscutia, la o cafea, dintre cele doua femei este savuroasa. Nu o sa-ti vina sa crezi ce e la gura lor si cum pot sa-l imite pe Razvan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate