VIDEO EXCLUSIV! Dupa tragedia din Colectiv, Rita Muresan a spus adio tinutelor cochete, make-up-ului si pantofilor cu toc! Daca o vezi, nu o mai recunosti!

De cand s-a intamplat tragedia din clubul Colectiv, Rita Muresan si-a intrerupt activitatea la atelierul sau. Imediat, designerul s-a oferit sa fie suport moral pentru victime si rudele celor care au pierit in clubul groazei si de atunci o tine tot asa. ##VIDEO376049##

Distribuie pe:

Autor:

Rita Muresan s-a retras la o cafenea ca sa se odihneascaDe mai bine de zece zile, creatoarea de moda este vazuta in preajma spitalelor facand munca de voluntariat. Designerul sta la discutii cu o amicaZilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Rita Muresan in timpul unei pauze, cand aceasta a fugit de la Spitalul Floreasca la o cafenea unde s-a intalnit cu o prietena de-a sa. Cel mai probabil, intalnirea celor doua avea ca scop tot ajutorarea victimelor de la Colectiv, Rita Muresan profitand de acest ragaz ca sa se odihneasca si sa se aseze pe un scaun. Rita Muresan iese grabita din cafeneaMina sa trista si chipul lipsit de make-up lasa insa sa se vada suferinta si zbuciumul sau interior, de la momentul producerii tragediei designerul uitand practic de propria persoana. Ea se intoarce la spital, unde face munca de voluntariat pentru victimele de la ColectivIn plus, in momentul in care a fost fotografiata, Rita Muresan purta pantofi comozi cu talpa joasa, balerini, semn ca se pregatise pentru o alta zi de alergatura si zeci de ore petrecute in picioare.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: