VIDEO EXCLUSIV EBA zambeste din nou! Statutul de femeie divortata ii prieste Elenei Basescu, iar bruneta nu pare sa fie marcata de despartirea de Sida

Fiica fostului presedinte a dat o fuga la farmacie pentru a se "alimenta" cu pampersi pentru micutul Traian jr. ##VIDEO471157##

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Despartirea Elenei Basescu de Bogdan Ionescu, alais Sida, a surprins doar intr-o oarecare masura. Zvonurile despre o separare iminenta incepusera sa circule din ce in ce mai frecvent, iar cei doi au decis sa petreaca vacanta de vara impreuna, de dragul copiilor, pentru ca mai apoi sa oficializeze divortul.

Elena Basescu pare sa fi trecut cu bine peste socul rupturii. Paparazzi WOWbiz au surprins-o pe EBA la ceas de seara, in timp ce intra intr-o farmacie din centrul Capitalei. Dupa ce s-a alimentat cu doua baxuri consistente de scutece, bruneta s-a intors la masina. Nu a plecat imediat, ci a inceput sa butoneze telefonul.

fara descriere

fara descriere

fara descriere

Greu de spus cu cine dialoga de la distanta Elena, dar cert este ca discutia a relaxat-o si, mai mult decat atat, i-a provocat un zambet scurt, aproape involuntar.

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate