VIDEO EXCLUSIV | Elena Udrea, imagini de senzatie de la mare, alaturi de iubit! Imbratisari in club, sarutari si dansuri senzuale! Blonda isi traieste viata si arata ca inchisoarea nu a daramat-o ci, din contra, a facut-o mai puternica

Cand cineva se intreaba de ce Elena Udrea ramane "cea mai frumoasa si puternica blonda din politica romaneasca" e suficient sa priveasca imaginile ce urmeaza.##VIDEO338041##

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

Pe Elena Udrea pare ca nimic nu o doboara. Daca altii ar fi fost la pamant dupa experienta celor aproape trei luni petrecute in arest preventiv, ea pare ca a inflorit. Iar imaginile surprinse in Mamaia, weekendul ce tocmai a trecut, de paparazzi WOWbiz.ro o demonstreaza.

Politiciana s-a distrat fara retineri intr-un club, alaturi de iubitul ei, afaceristul Valentin Chifu. Cei doi au facut risipa de gesturi tandre, de sarutari si imbratisari, au dansat si s-au distrat alaturi de alti amici.

La un moment dat, o prietena blonda de-a politicianului s-a apropiat si i-a spus lui Valentin un secret la ureche, profitand de ocazie ca sa il si ia de mijloc, 'amical'. Elena Udrea a fost prezenta, dar nu a dat niciun semn de gelozie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate