VIDEO EXCLUSIV! Imagini impresionante cu unul din cei mai mari actori ai Romaniei!!! La 78 de ani, Mitica Popescu a ajuns sa-si faca veacul intr-o carciuma de cartier! Bea cot la cot cu "drojdierii" vin varsat la 5 lei litru

Nu credeai ca Mitica Popescu ar putea ajunge asa... ##VIDEO296428##

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

fara descriere fara descriere

fara descriere

Marele actor a avut o viata plina de cumpene, mai ceva ca in filme, incepand cu cea din 1959, cand artistul a fost incarcerat timp de trei ani in inchisorile comuniste, pentru ca nu si-a turnat colegii de facultate la Securitate si, continuand cu moartea sotiei sale, senzationala actrita Leopoldina Balanuta, care a decedat in 1998.

Apoi, in 2010, Mitica Popescu a incasat o lovitura si pe plan profesional, nemiloasa si nedreapta, cand, in urma unui accident stupid, artistul a suferit o operatie la umar si s-a trezit scos din toate spectacolele de teatru pentru ca nu-si mai putea misca bratul care devenise inert. Intre timp, problemele de sanatate s-au remediat si, in semn de protest, Mitica Popescu a luat decizia sa nu mai calce in teatru decat in calitate de spectator.

Cu o pensie lunara de 1.100 de lei, maestrul are norocul ca mai colaboreaza cu postul national de televiziune si mai adauga ceva banuti la venitul sau. Cu toate acestea, nea Mitica este un om vesel si incearca sa treaca peste toate problemele de zi cu zi la o bodega din cartier, acolo unde reuseste sa-i faca pe toti clientii sa rada.

La 78 de ani, marele actor isi ineaca amarul batranetii si al singuratatii intr-o carciuma ieftina, unde bea vin la 5 lei litru cu toti "drojdierii". Asa l-au surprins si paparazzii WOWbiz.ro pe maestrul Mitica Popescu. Acesta a iesit la pranz din casa sa faca o mica plimbare, iar cand a obosit, genialul actor s-a oprit la bodega de cartier unde a fost primit cu aplauze de prietenii de pahar.

Nea Mitica s-a asezat la o masa, a cerut o carafa de vin si s-a pus pe spus bancuri si glume. Barbatii din crasma s-au strans in jurul sau si l-au privit si ascultat cu admiratie, ca in vremurile de glorie ale maestrului.

fara descriere

fara descriere

fara descriere

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate