VIDEO EXCLUSIV! Iubim doar cainii vagabonzi, cu cersetorii nu mai suntem lorzi! Mihai Constantinescu, fara mila cu oamenii strazii

O iesire romantica in oras era cat pe ce sa fie stricata de un "intrus" insistent. ##VIDEO259344##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereMihai Constantinescu si fosta componenta a trupei Etno, Simona Secrier, se apropie cu pasi repezi de sarbatorirea bornei celor 20 de ani de relatie.O buna perioada de timp, cei doi nu au vrut sa-si recunoasca iubirea, pana in anul 2008 cand artistul a fost cel care a dat cartile pe fata.

Speculatii privind relatia lor au aparut in 2005, cand Simona a parasit trupa Etno, considerand ca va avea mai mult succes alaturi de iubitul ei, Mihai. Desi intre cei doi este o diferenta de varsta destul de insemnata, cantaretul fiind mai mare cu peste 20 de ani decat Simona, intre ei lucrurile merg foarte bine.

fara descriereO dovedesc si imaginile surprinse zilele trecute de paparazzii WOWbiz.ro, cu cei doi amorezi, savurand o cafea intr-un local cunoscut din zona Dorobanti. E adevarat, in relatia celor doi se pare ca Mihai este cel care detine controlul, Simona preferand sa stea docila, in umbra marelui trubadur.

La finalul intrevederii, cei doi au oferit o imagine destul de bizara. In timp ce Constantinescu vorbea la telefon, pe scaun, Simona s-a ridicat si l-a asteptat aproape un minut in picioare, cu haina iubitului in mana. Intr-un tarziu, cantaretul a terminat convorbirea, iar cei doi au iesit in strada.

Aici insa, alta surpriza! Un om al strazii l-a "curtat" insistent pe muzicant, sperand ca va reusi sa "ciupeasca" macar un leu, doi. Constantinescu insa s-a tinut tare pe pozitii si a reusit sa reziste atacului destul de agresiv al cersetorului. Cu siguranta ca daca avea de-a face cu un maidanez, maestrul ar fi fost mult mai tolerant.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate