VIDEO EXCLUSIV! Madalin Ionescu s-a rupt in figuri la bowling. Uite ce natural se misca pe cu "ghiuleaua" in mana! Si-a distrat fiul si sotia, intr-un mall bucurestean

Cel mai iubit prezentator de late-night show din Romania, a facut spectacol, serile trecute, intr-un mall din Capitala. ##VIDEO241553##

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereMadalin Ionescu, prezentatorul "WOWbiz" de la Kanal D si-a scos fiul si sotia, pe Cristina Siscanu, intr-un mall din Capitala, la o partida de bowling.

fara descriereCel mai incantat a fost Filip, fiul cel mic al vedetei tv. Acesta abia astepta distractia si a fost extrem de incantat cand a primit papuceii speciali pentru bowing. S-a incaltat si a inceput sa zburde in dreptul pistei, nerabdator sa inceapa jocul. Micutul Filip a fost mereu pupacit de Cristina Siscanu gazda emisiunii matinale "Draga mea prietena" de la Kanal D, care dovedeste ca are o relatie mai mult decat apropiata cu micutul.

fara descrierefara descrierefara descriereCand a inceput partida, Madalin Ionescu a dovedit ca este nu numai un jurnalist foarte bun, asa cum il stie toata lumea, ci si un jucator de bowling excelent. El a executat lovituri precise si si-a scolit fiul in tainele acestui sport.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate