VIDEO EXCLUSIV Mama lui Serban Ionescu si femeia care are grija de el, ingrijorate la Terapie Intensiva! Actorul este in stare grava la Floreasca

Reporterii WOWbiz.ro le-au surprins cu putin timp in urma la Spitalul de Urgenta Floreasca pe mama lui Serban Ionescu si pe Irina, femeia care are grija de actor. Artistul este internat in stare grava la sectia de Terapie Intensiva a unitatii medicale. ##VIDEO3136##

Distribuie pe:

fara descriereMama lui Serban Ionescu, impreuna cu Irina - femeie care il ingrijeste pe actor de cand este bolnav - au asteptat impreuna mai bine de o ora pentru a putea intra in salonul de la Terapie Intensiva unde actorul este internat de marti. Cele doua femei erau foarte ingrijorate si nelinistite de starea de sanatate a lui Serban Ionescu.

Actorul nu este intr-o stare foarte buna. Mai multe nu va putem spune deocamdata pentru ca nu avem acordul familiei”, ne-au declarat surse din cadrul Spitalului Floreasca din Bucuresti.

Serban Ionescu sufera de scleroza amiotrofica, diagnostic ce a fost dat in vara de medicii din Germania, dupa ce actorul fusese tratat mai bine de un an in tara noastra de borelioza.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate