VIDEO EXCLUSIV! Mare Ti-e gradina, Doamne! Cu fiica lui Minune de mana, Franco a schimbat valuta-n mall! Nici in anii 90' pe Lipscani nu vedeai asa ceva

"Ginerele" lui Minune l-ar face invidios si pe Giovani Becali. ##VIDEO239582##

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

fara descriere

fara descriereFranco si Carmen se iubesc la nebunie, iar Minune a fost nevoit sa accepte acest lucru, dar a pus si el doua conditii importante. Ca sa fie acceptat in familia iubitei sale, Franco a trebuit sa renunte la jocurile de noroc si sa-si dea BAC-ul.

Zilele trecute insa, pe adresa [email protected] au ajuns niste imagini care l-ar putea enerva pe Adrian Minune. Mai exact, Carmen, Franco si baiatul manelistului au iesit sa vada un film la mall. In momentul in care cei trei au vrut sa-si cumpere bilete la cinema si-au dat seama ca la ei au doar euro si au fost nevoiti sa schimbe in lei. Surpriza, casele de schimb valutar erau inchise, insa aici a intervenit Franco.

Tanarul a plecat cu suta de euro in mana prin mall si a intrebat in stanga si-n dreapta daca il poate ajuta careva. In cele din urma, iubitul lui Carmen a reusit sa schimbe cei 100 de euro la un tip generos, iar imaginile cu Franco facand schimbul valutar sunt desprinse parca din anii '90, de pe Lipscani.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate