Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV | "Mosule", mai lasa tigara! Sorin Oprescu a invocat in puscarie ca are probleme cardiace si pulmonare severe, dar in "control judiciar" fumeaza ca o locomotiva!

Fostul edil al Capitalei a obtinut eliberarea conditionata, si-a reluat activitatea de medic la spitalul Municipal, dar si viciul la care nu poate sa renunte nici in ruptul capului. ##VIDEO405199##

Distribuie pe:

Autor: A.R.

La nici o luna dupa ce a fost arestat preventiv pentru luare de mita, Sorin Oprescu a acuzat dureri in zona inimii, fiind dus de urgenta la spitalul Sf Ioan, intorcandu-se dupa aproape o ora in arest. A doua zi a revenit pentru investigatii suplimentare, transportat la acelasi spital cu masina Politiei si a cerut sa fie internat la Spitalul Universitar si consultat de medicul sau curant.

Nu a primit aprobarea, dar a obtinut permisiunea ca unul dintre medicii ceruti de avocatii sai in documentul oficial sa vina la cabinetul de la Politia Capitalei. Aparatorii primarului suspendat au acuzat ca i se incalca dreptul la ingrijire medicala, iar toata aceasta tevatura, a ajuns pana la Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, care s-a sesizat din oficiu si a cerut o ancheta la arestul Politiei Capitalei.

In urma acestei anchete, s-a decis ca Oprescu "trebuie internat" la spital si tinut sub supraveghere, la sectia Cardiologie, pentru ca poate face oricand un infarct. Rezultatele medicale insa au infirmat acest lucru, iar conorografia a aratat ca Oprescu nu are afectiuni cardiace severe.

In schimb analizele au semnalat prezenta a 12 afectiuni despre care medicii nu stiau si acum, printre care si riscul de a dezvolta si un cancer pulmonar, ca urmare a descoperirii unui nodul la nivelul plamanului.

Pana la urma, Oprescu a fost consemnat mai intai in arest la domiciliu, iar ulterior eliberat sub control judiciar, avand si optiunea de a-si relua activitatea ca medic la Spitalul "Municipal".

Zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro s-au intersectat la un semafor cu fostul edil al Capitalei, care, pesemne, venea de la job. Mai incercanat ca de obicei si scufundat serios in ganduri, Oprescu a profitat de oprirea la semafor si si-a aprins nervos o tigara. Gest care certifica faptul ca primarul nu a reusit sa renunte nici in ruptul capului la viciul sau, fiind de notorietate faptul ca barbatul in varsta de 64 de ani este un fumator inrait.

Galerie foto