VIDEO EXCLUSIV! Nila vrea sa le uite pe Daniela Crudu si pe blonda lui din Valcea! A iesit la agatat in mall! Alina Crisan i-a prezentat lui Mihai Costea o prietena de-a ei! Se naste o idila?

Nila are nevoie de o schimbare in viata sa. ##VIDEO249160##

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

fara descriereNila si Daniela Crudu, pe vremea cand erau fericiti

fara descriereEa e blonda cu care Nila a inselat-o pe Cruduta

fara descriere

fara descriere

Dupa ce s-a tot lovit de refuzul clar al Danielei Crudu de a se impaca cu el si dupa ce a terminat-o si cu blonda lui din Valcea, fotbalistul incearca acum sa-si gaseasca marea dragoste. Si pentru acest lucru, barbatul a apelat la o amica buna, Alina Crisan, fosta iubita a lui Mihai Radut.

Nila si Alina se cunosc de vremea cand el se iubea pe ascuns cu blonda din Valcea, pe nume tot Alina. Mihai Costea a fost si cel care i-a combinat pe Radut si pe Alina Crisan. Si intr-un fel sau altul, acum a venit randul cantaretei sa-i intoarca serviciul fostului stelist. Mai exact, Alina i-a prezentat lui Nila o amica de a ei, ca poate asa il va face pe acesta sa mai uite de Cruduta.

Blonda si frumusica foc, tanara i-a tot facut ochi dulci fotbalistului si nu excludem posibilitatea ca Nila sa se indragosteasca din nou.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate