Video exclusiv! Nu ai vazut asa ceva niciodata! Dentistul Mihaelei Borcea canta muzica napoletana in timp ce lucreaza dantura!  Imagini senzationale cu medicul vedetei!

Surpriza uriasa! La clinica de infrumusetare a Mihaelei Borcea, stomalogul ei face senzatie printre pacientii cu probleme dentare! Doctorul canta muzica napoletana in timpul sedintelor medicale, iar starea de spirit din cabinet este extraordinara. ##VIDEO263226##

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereMihaela Borcea are un stomatolog atipicLa clinica de lux pe care o detine Mihaela Borcea in Dorobanti, dincolo de serviciile de infrumusetare, femeia de afaceri are si un cabinet de stomatologie si de estetica dentara! Cabinetul este extrem de apreciat printre vedetele autohtone, iar motivul il reprezinta… dentistul italian Giuseppe Candela.

fara descriereImagini cu medicul italian si una dintre clientefara descriereMedicul este unul din cei mai apreciati dentisti din Capitala, fiind laureat al galei "Barbati de Succes”, dar el puncteaza in fata pacientilor celebri si printr-un talent mai putin intalnit la stomatologi. Giuseppe este un reputat interpret de muzica napoletana clasica, care, in timp ce lucreaza cu maiestrie dantura, canta mai ceva ca un profesionist!

fara descriere“Eu sunt originar din Campania, sudul Italiei, si de aceea am ales sa cant muzica napoletana clasica. Noi, italienii, suntem mai conservatori si tinem foarte mult la regiunea in care ne-am nascut. Desi profesia mea este de medic stomatolog, nu mi-am uitat radacinile si imi place sa cant acest gen de muzica pentru a-mi aminti de copilaria mea. Faptul ca o fac si in cabinetul de stomatologie ma destinde si ii ajuta pe pacientii mei sa treaca peste temea de dentist”, a declarat Giuseppe Candela, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate