VIDEO EXCLUSIV! Pitipoancele astea nu stiu ce sa mai inventeze! Denisa Botcari si Carla Olos s-au dat in stamba la mall! Blonda a facut praf globuletele dintr-un brad impodobit

Aparute din nimic in showbiz-ul romanesc, cele doua pseudo-vedete incearca cu tot dinadinsul sa iasa in evidenta in public. ##VIDEO252822##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereZilele trecute, blonda si roscata au luat cu asalt un cunoscut retailer de mobila si decoratiuni din zona Baneasa. Nu se stie exact daca fetele aveau ceva anume de cumparat sau au vrut doar sa profite de oferta imbatabila a cunoscutului retailer, care ofera un hotdog cu "de toate" la doar 1 leu bucata, dar cert este Denisa si Carla s-au dat in spectacol printre standurile cu diverse produse pentru casa.

fara descriereInspirata probabil de vremea de afara, blonda s-a oprit la un moment dat la un brad artificial, care era deja impodobit. Pentru a-i testa probabil rezistenta, Botcari a inceput sa-l scuture din toate crengile, pana cand cateva globuri au cazut si s-au facut tandari.

Apoi, probabil obosita de atata plimbare, de la un raion la altul, Denisa a gasit o solutie ingenioasa de a se odihni, asezandu-se direct pe caruciorul de cumparaturi. Miloasa din fire, Carla a inceput sa impinga la carut, pana spre iesire, spre bucuria blondei, care a facut astfel o economie importanta de energie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate