VIDEO EXCLUSIV! Poti sa fii rege sau imparat, dar ca Sorin Copilul de aur in veci nu te-ai fi imbracat! Insotit de un alai format din fratele sau si doua “mexicance”, manelistul a defilat ca un pasa prin mall,  intr-o sahariana de colectie

Sorinel Copilul de Aur a facut senzatie zilele trecute intr-un mall bucurestean. ##VIDEO136624##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereInsotit de fratele sau si de doua brunete ca abanosul, desprinse parca din telenovelele mexicane, cei patru au luat la colindat magazinele de fite din mall. fara descriereDe departe, atractia grupului a fost insusi manelistul, imbracat intr-o manta lunga, cu o croiala fistichie la gat. Mandru nevoie mare de sahariana lui, Sorinel a si uitat care este scopul promenadei si a profitat de orice oglinda care i-a aparut in cale, intocmai ca in povestea Albei ca Zapada. fara descriereArtistul s-a privit de fiecare data cu admiratie, spunandu-si parca in barba: “Oglinda, oglinjoara, cine are cea mai bengoasa sahariana din tara?”.

fara descriere
In cele din urma, cumparaturile au fost trecute in plan secund, iar Sorinel, fratele sau si cele doua “mexicance”  s-au decis sa-si potoleasca foamea la unul din restarantele din centrul comercial .

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate