VIDEO EXCLUSIV! Poti sa fii rege sau imparat, dar ca Sorin Copilul de aur in veci nu te-ai fi imbracat! Insotit de un alai format din fratele sau si doua “mexicance”, manelistul a defilat ca un pasa prin mall,  intr-o sahariana de colectie

Sorinel Copilul de Aur a facut senzatie zilele trecute intr-un mall bucurestean. ##VIDEO136624##

Insotit de fratele sau si de doua brunete ca abanosul, desprinse parca din telenovelele mexicane, cei patru au luat la colindat magazinele de fite din mall. De departe, atractia grupului a fost insusi manelistul, imbracat intr-o manta lunga, cu o croiala fistichie la gat. Mandru nevoie mare de sahariana lui, Sorinel a si uitat care este scopul promenadei si a profitat de orice oglinda care i-a aparut in cale, intocmai ca in povestea Albei ca Zapada.

Artistul s-a privit de fiecare data cu admiratie, spunandu-si parca in barba: “Oglinda, oglinjoara, cine are cea mai bengoasa sahariana din tara?”.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro


In cele din urma, cumparaturile au fost trecute in plan secund, iar Sorinel, fratele sau si cele doua “mexicance”  s-au decis sa-si potoleasca foamea la unul din restarantele din centrul comercial.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies