VIDEO EXCLUSIV! Primul interviu despre momentul care i-a frant inima de mama! Sotia lui Adi Minune vorbeste despre relatia lui Carmen cu Franco: "Mie a indraznit sa-mi spuna mai multe decat tatalui ei. I-a fost scris sa traiasca asta"

Cati, sotia lui Adi Minune, e convinsa ca fiicei lor, Carmen, i-a fost scris sa traiasca experienta pe care ea insasi a avut-o in tinerete, atunci cand manelistul a furat-o de acasa.

Distribuie pe:

Autor: G.G., D.C.

fara descriereCati a vorbit in exclusivitate pentru WOWbiz.roCarmen s-a decis sa rupa tacerea in care s-a izolat de la fuga lui Carmen de acasa, de dragul iubitului Franco, si a vorbit in exclusivitate pentru WOWbiz.ro despre acel moment atat de trist pentru inima ei de mama si despre ce s-a intamplat dupa ce i s-a intors acasa fata. Femeia crede ca, in mod paradoxal, aceasta experienta a consolidat relatia dintre Adrian Minune si fiica lui.

„Carmen si tatal ei au avut dintotdeauna o relatie de tata-fiica, nu de prieteni. Carmen si eu am fost mereu cele mai bune prietene. Mie a indraznit sa-mi spuna mai mult decat tatalui ei, dar acum, dupa ce a trait aceasta experienta, si-a dorit din tot sufletul sa aiba o relatie mult mai apropiata de tatal ei. A inteles ca lucrurile spuse in fata si adevarul spus e binevenit, e de preferat celui ascuns. Un copil, ca sa inteleaga niste lucruri, trebuie sa traiasca niste experiente. A fost experienta ei, pe care a trebuit s-o traiasca, i-a fost scris sa aiba aceasta experienta, iar fetita mea a trecut-o cu brio”, a declarat Cati pentru WOWbiz.ro. Sotia lui Adi Minune a fost ea insasi furata de acasa de manelist in tinerete, cand parintii lor nu erau prea incantati de relatia lor.fara descriereCarmen are acum o relatie mult mai stransa cu tatal ei

Acum, femeia spune ca este foarte fericita ca fata ei s-a intors acasa cu lectia invatata, mult mai matura decat era inainte sa fuga. „Este un copil puternic, e inteligent, cu suflet, munceste mult. E dedicata, e respectuoasa si e pe picioarele ei. Vrea sa-si faca o cariera pe munca ei. A inregistrat o piesa, o sa placa tuturor. Are planuri mari si vrea sa si le indeplineasca cu orice pret”, a mai spus Cati Minune pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate