VIDEO EXCLUSIV! Puya si-a luat fetitele cu el la concert! Uite-l pe durul durilor din Romania cum se topeste cand este in preajma micutelor lui

Joi seara a avut loc la Sibiu decernarea premiilor “Media Music Awards”, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale de la noi. ##VIDEO239586##

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePrintre artistii de top care au urcat pe scena pentru a fi premiati si a canta in fata celor 30.000 de spectatori stransi in Piata Mare din Sibiu s-a numarat si rapperul Puya.

fara descrierefara descrierePuya pe scenaPentru prima oara in cariera sa de tatic, artistul a schimbat tactica si s-a prezentat la evenimentul de la Sibiu insotit de sotia sa, Melinda, si de cele doua fetite superbe ale lor: Melisa (4 ani) si Iulia ( 2 ani).

fara descrierePuya cu una dintre fetitele luiCuminti nevoie mare si curioase de tot ceea ce se intampla in jur, piticele nu s-au dezlipit de langa mama lor si bunicii materni. fara descriereAcestia le-a dus pe micute langa scena, sa isi vada tatal cantand live, iar in momentul in care Puya a revenit langa ele le-a luat in brate in acelasi timp ca nu cumva sa se supere.

fara descrierePuya si sotia luifara descrierePuya, sotia lui si una dintre fetitele lor

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate