VIDEO EXCLUSIV! Romanita o sa ia foc pe loc! Uite cum ii arunca gunoaie in curte un barbat de pe strada

Romanita Iovan a reusit sa-i uimeasca pe motii din Apuseni prin decenta si discretia de care a dat dovada la cele doua vizite pe care le-a facut la Horea: la 40 de zile si la sase luni de la moartea fostului ei sot. ##VIDEO219093##

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

fara descriere

fara descriere

Dupa parastasul pe care l-a organizat la sfarsitul saptamanii trecute in munti, creatoarea de moda are un nou plan. Ea vrea sa duca mai departe lupta pe care a inceput-o Adrian Iovan pentru drepturile pilotilor, infiintand o organizatie non-profit pe care s-o treaca pe numele fiului lor, Albert. Mai mult, Romanita a inceput deja demersurile pentru realizarea unui monument in memoria lui Adrian Iovan si a Aurei Ion, pe muntele unde a avut loc tragedia. Dezvaluirile au fost facute de primarul comunei Horea, Marin Nicola.

Si cum este mai tot timpul plecata de acasa, Romanita a avut parte de o surpriza neplacuta zilele trecute. In timp ce ea era cu treaba prin oras, un barbat i-a aruncat fostei creatoare niste gunoaie in curte. Gestul lipsit de bun simt al omului probabil ca a deranjat-o si pe Romanita in momentul in care a venit acasa si si-a gasit in curte ghemotoace de hartii.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate