VIDEO EXCLUSIV! Sora geamana a fetei moarte in Centrul Vechi, distrusa de durere la inmormantarea Georgianei! Tanara de doar 24 de ani a fost condusa azi pe ultimul drum!

Jale mare in urma cu cateva minute in Cimitirul Magurele de la marginea Capitalei! Tanara de doar 24 de ani care a murit duminica seara dupa ce i-ar fi fost administrat un drog letal a fost condusa pe ultimul drum! Sute de apropiati au plans la inmormantarea Georgianei, iar sora ei geamana este distrusa! ##VIDEO235971##

Distribuie pe:

fara descriereDurere fara margini azi in Cimitirul Magurele de la marginea Bucurestiului, unde sute de persoane, rude, prieteni si colegi au participat la inmormantarea  Georgianei Ispas, decedata duminica noapte in conditii suspecte dupa ce i-ar fi fost administrat drogul violului!

fara descriereTanara a fost inhumata intr-o groapa recent amenajata, iar in apropierea locului unde isi duce acum somnul de veci sunt ingropati si alti tineri.

fara descrierefara descriereCea mai afectata de moarte Georgianei este sora ei geamana, Florina, care este in continuare in stare de soc!

fara descriereGeorgiana a murit duminica seara in conditii suspecte, dupa ce i s-ar fi administrat substante periculoase de autori inca necunoscuti.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate