VIDEO EXCLUSIV! Sotia lui Marcel Pavel e multifunctionala! S-a oprit in plin carosabil, sa o hraneasca pe mezina familiei

Dupa ce a terminat delicata operatiune, Violeta a iesit din masina si a tras cu sete dintr-o tigara.##VIDEO468292##

Distribuie pe:

Autor: A.R.

In 2013, Marcel Pavel si sotia lui au devenit din nou parinti. Avand deja doi baieti mari, cei doi au primit cu bucurie vestea, mai cu seama ca ultimul mostenitor al familiei este... o fetita.

Micuta Ioana Iuvenalia a implinit deja 3 anisori si este atractia familiei. Daca Marcel este ocupat sa aduca bani in casa, iar ceilalti doi baieti, Richard (20 de ani) si Sasha (17 ani) sunt prea mari pentru a mai juca rolul de bone, Violeta se ocupa exclusiv de cresterea Ioanei.

fara descriere

Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe sotia lui Marcel Pavel in timp ce ii servea cina fetitei... pe carosabil. Mai corect spus in masina, pe bancheta din spate, acolo unde Violeta a profitat de experienta de fosta balerina la teatrul Balsoi din Moscova, efectuand cateva miscari de contorsionist.

fara descriere

Dupa ce a terminat de hranit copilul, Violeta a iesit rapid din masina si si-a aprins o tigara pe care s-o poata savura in liniste, in timp ce micuta Ioana isi facea siesta.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate