VIDEO EXCLUSIV! Turcescu a avut cea mai ciudata nunta din Romania! La cununia civila, cuplul nu a avut parte de pod de flori si de orez, iar petrecerea de nunta s-a tinut intr-o pizzerie! La eveniment n-au fost nici 20 de persoane!

Robert Turcescu s-a casatorit sambata cu Oana, o creatoare de moda in varsta de 25 de ani. Iar daca ne uitam la pozele tinerei, nici nu e de mirare ca jurnalistul s-a indragostit lulea de ea si a dus-o la altar dupa doar cateva luni de relatie.##VIDEO245224##

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereTurcescu si proaspata sa sotie nu au avut parte de pod de flori si "ploaie" cu orez dupa cununia civila

fara descriere

Modul in care s-au desfasurat momentele speciale din viata lui Turcescu, atat cununiile civila si religioasa, cat si petrecerea, ar putea fi catalogat drept "atipic". Dar sa incepem cu starea civila, unde protagonistul nostru si-a dus partenera de viata in urma cu doua zile, la noua si jumatate dimineata. Dupa ce au semnat actele care le-au oficializat relatia, sotii Turcescu nu au avut parte nici de un pod cu flori, la iesire, cum e traditia, si nici de o "ploaie" de orez.

fara descriere

Mai mult, indragostitii n-au facut nici macar o poza pe treptele casei de casatorii, asa cum se obisnuieste. Acordeonistul care ii astepta afara, ca sa le faca o surpriza, a ramas cu buza umflata, caci perechea nu s-a oprit nici 5 secunde sa asculte trilurile, iar de o rasplata financiara nici nu se pune problema.

fara descriere

fara descriere

Mai departe, la biserica, au fost in jur de 10 persoane alaturi de miri, iar petrecerea nu s-a desfasurat la un centru de evenimente de lux sau la un restaurant celebru, asa cum ne-am fi asteptat la o personalitate de talia lui Turcescu, ci la o pizzerie modesta. La eveniment au participat doar 15 persoane.

fara descriereMirii au ales sa sarbatoreasca evenimentul intr-o pizzerie

Misterul care inconjoara atat relatia fostului om de televiziune, cat si oficializarea legaturii amoroase s-a adancit cu o saptamana inainte de casatoria acestuia, cand a a circulat zvonul ca fostul realizator de emisiuni si-ar fi pus pirostriile sambata trecuta. Informatia a pus presa pe jar, iar cativa reporteri au mers acasa la Turcescu si l-au intrebat daca este adevarat ca i s-a schimbat starea civila. Cu un zambet interpretabil, intervievatul nu a dezmintit si a precizat ca iubeste si este iubit, dar si ca isi doreste un copil, afirmatii care au creditat zvonurile privind o posibila casatorie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate