VIDEO fabulos! La intrarea Ancai Turcasiu pe scena, un actor a rabufnit! “Miroase a c***a” – Cantareata si-a facut cruce!

Anca Turcasiu s-a indragostit de scena! Asa cum declara recent, muzica nu a fost marea ei pasiune, ci teatrul. Anca Turcasiu se simte extraordinar atunci cand e pe scena in postura de actor si, in ultima perioada, a acceptat mai multe roluri in diferite piese de teatru.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereRecent, Anca Turcasiu a jucat in comedia “Toc Toc”, ce a avut loc la Grand Cinema&More. Cantareata a interpretat rolul unei paciente cu tulburari obsesiv – compulsive. Maria, caci acesta era numele ei in piesa de teatru, era o femeie extrem de credincioasa, facea cruce la fiecare fraza pe care o rostea si era obsedata ca a uitat ori apa deschisa cand a plecat de acasa, ori gazele deschise si va lua foc locuinta, ori a pierdut cheile de la usa.

Piesa “Toc Toc” incepe cu doctorul Stern care trata pacientii – personaj interpretat de Mihai Gruia Sandu – in scena. In sala de asteptare a aparut Dan (interpretat de Andrei Duban), si el un pacient care era obsedat de calcule. Taximetristul Dan avea mania sa calculeze chiar si cati pasi a facut pana la cabinetul medicului, cate ore si cate secunde. Imediat a aparut si Maria (Anca Turcasiu – n.r.) care avea si ea programare la medicul Stern.fara descrierefara descriere

Cand Maria a intrat pe usa, Mihai Gruia Sandu a avut o reactie fabuloasa! “Miroase a c***a!”, moment in care Maria a inceput sa-si faca cruce.

Ceea nu stiau nici Turcasiu, nici Duban si nici ceilalti patru pacienti programati este faptul ca insusi doctorul Stern avea tulburari obsesiv – compulsive. Nu calcula, nu facea cruci, insa injura! Astfel ca, din senin, la fiecare fraza scoasa pe gura, doctorul Stern injura de mama focului. Asa se explica si faptul ca, in momentul in care a aparut Anca Turcasiu, medicul a scos pe gura o prostie: “miroase a c***a”.fara descrierefara descriere

Alaturi de Mihai Gruia Sandu, Anca Turcasiu si Andrei Duban, din distributie mai fac parte Doina Antohi, Cristian Mitescu, Andreea Samson, Monica Ciuta, Andrei Mateiu, Victor Bucur şi Daniel Burcea.

Piesa “Toc Toc” se va juca si pe 1 si 15 noiembrie, de la ora 19.00, la Grand Cinema&More.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate