VIDEO | Faceti loc, faceti loc, la mall intra Emil Boc!

Descindere spectaculoasa a fostului premier intr-un centru comercial din Capitala. Bolidul clujeanului s-a proptit chiar in buza intrarii in mall, iar un SPP-ist vigilent a supravegheat operatiunea cu multa atentie##VIDEO135481##

Autor: Alina Radulescu

Sarbatorile vin pentru toata lumea, indiferent de varsta, culoare politica sau functie. Este si cazul lui Emil Boc, care si-a adus probabil aminte ca a uitat pe cineva de pe lunga sa lista de cadouri. Fostul premier a dat o fuga intr-un centru comercial din zona Baneasa din Capitala, aparitia pdl-istului fiind una ca in filme. O masina a oprit la una din intrarile mall-ului, iar Boc s-a dat jos si a luat-o sprinten spre magazine.

Din spate, atent la tot ce misca, un tanar angajat al SPP-ului a avut grija ca toata aceasta operatiune sa fie dusa la bun sfarsit. Dupa aproape 20 de minute, Emil Boc a iesit din mall bine dispus, carand o punguta de culoare maronie, semn ca misiunea lui a avut succes. Si spp-istul a rasuflat usurat, "obiectivul" sau fiind protejat corespunzator.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies