VIDEO! Faza zilei in traficul bucurestean! El este primul taximetrist negru din Romania! In masina pe care o conduce urca un client... tot de culoare!

Taxi-urile din Capitala ofera o gama larga de surprize, atunci cand apelezi la ele.##VIDEO125955##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

De la aparate de taxat "modificate" la soferi urat mirositori, de la masini prabusite la "vorbareti" si pana la celebra replica "Unde mergeti?" atunci cand "driverii" sunt intrebati daca sunt liberi, lumea taximetriei este plina de suspans si neprevazut.

Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro au ramas socati cand au vazut in trafic o masina de profil, galbena bineinteles, avand la volan un sofer ... negru! Probabil, angajatul respectivei companii este primul taximetrist de culoare din Romania, iar paparazzii au fost bucurosi sa imortalizeze aceasta premiera.fara descriere

Se pare insa ca respectivul sofer lucreaza doar pentru... cei asemeni lui, avand in vedere ca, la un semafor, in masina s-a urcat un barbat tot de culoare.

Daca scena aceasta s-ar fi petrecut la Londra sau la Paris, nimeni nu ar fi sesizat acest lucru, dar in peisajul "taximetristic" bucurestean aparitia primului sofer de culoare poate fi considerata o premiera si un lucru de apreciat.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate