VIDEO Fetele de la Heaven au intrat pe mana politistilor italieni! “E infiorator sa vezi cum iti scoate lenjeria intima din bagaj si toate lucrurile”

Fetele de la Heaven au trecut prin clipe groaznice, in urma cu cateva zile, in Italia. Solistele s-au dus la Torino ca sa sustina un concert, insa, in drum se locatie, au avut parte de o peripetie greu de imaginat.##VIDEO244816##

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereRoxana (stanga) si Adina (dreapta)Adina, Roxana si Aliana au trait momente de rusine maxima recent, in Italia. Fetele s-au dus in Torino pentru a sustine un spectacol, iar la aeroport au fost asteptate de un sofer.

“Cand am ajuns, ne astepta soferul filipinez ca sa ne duca la locatie. Noi l-am rugat sa ne opreasca la mall ca sa facem cateva cumparaturi pentru ca ne calculasem timpul si atunci puteam sa stam 1-2 ore, la intoarcere nu mai aveam cum. Ne-am oprit la mall, am facut cumparaturi si Aliana a spus ca merge la masina, ne asteapta acolo – ea terminase cumparaturile – si doarme. Noi nu dormisem toata noaptea, eram rupte de oboseala. Eu si Roxana am mai ramas in mall. Ne-a sunat Aliana sa ne cheme la masina pentru ca politistii ne cauta in bagaje. fara descriereCand am ajuns, ei ne desfacusera bagajele. A fost infiorator sa vad cum imi scoate lenjeria intima si toate lucrurile. Ma simteam ultima infractoare. Ei refuzau sa comunice, desi noi le-am spus ca suntem cantarete si ca avem concert in Torino. Norocul nostru era ca pastrasem bonurile de la produsele pe care le cumparasem din mall. Lor li s-a parut suspect ca soferul sta in masina, iar pe bancheta din spate doarme o femeie… Probabil, asa procedeaza hotii… ne-au cautat prin Interpol… Nu ne explicam de ce tocmai pe noi ne-a luat. Pana la urma, ne-au lasat sa plecam, dar a fost ingrozitoare experienta. Asa e legea la ei”, ne-a povestit Adina Postelnicu, lidera trupei “Heaven”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate