VIDEO | Fiica cea mare a lui Patriciu si-a mascat durerea cu o pereche uriasa de ochelari de soare. Vezi ce jurnalist celebru a incercat sa o consoleze

Ana, fiica de 31 de ani a lui Dinu Patricu a ajuns si ea la capela cimitirului Bellu din Capitala, imediat ce sicriul cu trupul neinsufletit al magnatului a fost depus.##VIDEO231767##

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereAna Patriciu (31 de ani) si-a ascuns lacrimile in spatele unei perechi de ochelari de soareTanara era distrusa de durere, disperarea de a-si pierde parintele vazandu-se, chiar daca ea a incercat sa o mascheze cu o pereche de ochelari de soare care ii acopereau jumatate din fata. Era lipsita de vlaga, dezorientata si nu vorbea cu nimeni.

Singurul care a reusit sa o scoata din stare a fost jurnalistul Sorin Rosca Stanescu, bun prieten cu Dinu Patriciu. Cand acesta si-a facut aparitia la capela, Ana s-a lasat imbratisata de el.

Dinu Patriciu a murit, martea trecuta, intr-o clinica din Londra. Scriul cu trupul magnatului a fost adus la Bucuresti vineri dupa amiaza, cu o cursa privata care a a aterizat pe Aeroportul Baneasa. Masina mortuara a parcat chiar la usa aeronavei si a preluat cosciugul din lemn masiv care continea trupul omului de afacero decedat la Londra. Potrivit informatiilor aparute, pentru a rezista o perioada atat de lunga de zile (12 zile pana sambata, ziua inmormantarii), sangele lui Patriciu ar fi fost inlocuit cu o substanta speciala ce permite conservarea trupului decedatului. Mai mult decat atat, sicriul ar fi fost sigilat, astfel incat nimeni nu va putea sa vada trupul defunctului.Sicriul a fost depus la capela cimitirului Bellu, inmormantarea fiind programata pentru sambata, la ora 11.00.

fara descriereSorin Rosca Stanescu era prieten cu Dinu Patriciu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate